LGBT+ Danmark henter ny projektleder fra DUF

20210811-103140-L-6048x4024ma
LGBT+ Danmark ansætter ny projektleder til at arbejde med deres indsatser i Nordafrika og Sydvestasien, Foto: Ida Guldbæk Arentsen/Ritzau Scanpix
23. jun. 2022 06.00
Lea Lybecker er startet i LGBT+ Danmarks internationale team, hvor hun skal arbejde for bedre rettigheder for LGBTIQ+ personer i Sydvestasien og Nordafrika.

LGBT+ Danmark har udvidet deres internationale team i maj, hvor de har ansat Lea Lybecker som projektleder. Lea Lybecker skal arbejde på LGBT+ Danmarks indsatser i Nordafrika og Sydvestasien, og hun vil være ansvarlig for LGBT+ Danmarks del af det kommende Dansk-Arabisk Partnerskabsprogram, DAPP.

"Vi har ansat Lea, fordi hun har bred erfaring med at arbejde i regionen og indgående kendskab til, hvordan man kan støtte små NGO’er, der arbejder under svære vilkår. Lea har også en særlig kompetence inden for både strategisk og dialogbaseret arbejde, som vi kommer til at nyde godt af," fortæller Susanne Branner, der er sekretariatschef i LGBT+ Danmark.

Lea Lybecker kommer fra en stilling som specialkonsulent i DUF - Dansk Ungdoms Fællesråd. 

"Jeg er utrolig imponeret over, hvad de lokale LGBTQ+ aktivister, vi samarbejder med, formår at udrette under meget svære vilkår. Jeg glæder mig til at understøtte deres arbejde for at sikre bedre trivsel, sikkerhed og rettigheder for LGBTQ+ personer i Sydvestasien og Nordafrika,” siger Lea Lybecker til A4 Ligestilling. 

Allerede abonnent?

Glemt kodeord

Få adgang til

A4 Ligestilling

1 Bruger

4.849,-

OM ÅRET
(ex. moms)

Adgang til den nyeste
viden om ligestilling, køn, LGBT+ og mangfoldighed.

Få adgang nu

3 Brugere

8.849,-

OM ÅRET
(ex. moms)
√
Adgang til dig og
2 kollegaer
√
Du er i gang på
2 minutter

Kun 2.949 per person/år

Få adgang nu

5 Brugere

12.849,-

OM ÅRET
(ex. moms)
Adgang til dig og
4 kollegaer til en stor
besparelse

Kun 2.569 per person/år

Få adgang nu
A4 Ligestilling
Allerede abonnent?

Glemt kodeord