Festival om køn og ligestilling:
Det er en drøm at komme ud og tale med nogle jakkesæt

TT4
Det er tre år siden, at Talk Town sidst blev afholdt uden begrænsninger. Men nu vender festivalen tilbage til Kødbyen i København. Foto: Pressefoto
23. maj 2022 06.00
Kvindevold i EU, køn og afkolonisering fra et inuit-perspektiv samt visning af kinky queer porn. Der er stor bredde i programmet på ligestillingsfestivalen Talk Town

Debat- og samtalefestivalen Talk Town render i denne uge af stablen for syvende gang. Siden 2016 har festivalen på forskellige måder sat fokus på køn, ligestilling og feminisme gennem debatter, foredrag, workshops samt kunst og musik.

Og kaster man et blik på festivalens program indeholder den et særdeles bredt udvalg af arrangementer, som spænder fra et oplæg om bekæmpelse af kvindevold indenfor EU til filmvisning af “kinky queer porn” samt dertilhørende debat og et foredrag om køn og afkolonisering set fra et inuit perspektiv. 

En festival for alle

Talk Town er en festival for alle og samtidig et forum, hvor en bred og divers gruppe mennesker kan netværke, forklarer Sarah Staalhøj, talsperson for Talk Town og lærer på Vallekilde Højskole.

Allerede abonnent?

Glemt kodeord

Få adgang til

A4 Ligestilling

1 Bruger

4.849,-

OM ÅRET
(ex. moms)

Adgang til den nyeste
viden om ligestilling, køn, LGBT+ og mangfoldighed.

Få adgang nu

3 Brugere

8.849,-

OM ÅRET
(ex. moms)
√
Adgang til dig og
2 kollegaer
√
Du er i gang på
2 minutter

Kun 2.949 per person/år

Få adgang nu

5 Brugere

12.849,-

OM ÅRET
(ex. moms)
Adgang til dig og
4 kollegaer til en stor
besparelse

Kun 2.569 per person/år

Få adgang nu
A4 Ligestilling
Allerede abonnent?

Glemt kodeord