Female Founders House ansætter kultur- og indholdschef

DSC_2338
Tidligere TV-vært Lotte Thor skal være ansigt udadtil for Danmarks nye iværksætterhus Female Founders House. Foto: Trap-Lind ord & billeder
12. maj 2022 06.00
Journalist, tv-vært og selvstændig moderator Lotte Thor Høgsberg er netop tiltrådt stillingen som kultur- og indholdschef i Female Founders House.

Journalist og moderator Lotte Thor Høgsberg skal stå i spidsen for kulturen og indholdet i Danmarks nye iværksætterhus Female Founders House, der åbner til juni i København. 

Det skriver  Nordiuc Female Founders i en pressemeddelelse.

I Female Founders House skal Lotte Thor sikre, at iværksættere bruger huset. Derudover skal hun ifølge pressemeddelelsen ”stå i spidsen for at skabe en god kultur i huset og sørge for, energien i huset stemmer overens med den ”kvinde-hjælper-kvinde”-tankegang, fællesskabet er bygget på”.

Jeg får som kultur- og indholdschef i Female Founders House mulighed for at kombinere de to verdener, jeg går allermest op i: erhvervsmæssig og personlig udvikling hos især kvinder
Lotte Thor Høgsberg.

"Det bliver et hus, hvor vi tilbyder vores medlemmer de værktøjer og det indhold, de har brug for, når de skal bygge og vækste stærke forretninger. Vi vil inspirere hinanden og spille hinanden gode. Jeg får som kultur- og indholdschef i Female Founders House mulighed for at kombinere de to verdener, jeg går allermest op i: erhvervsmæssig og personlig udvikling hos især kvinder, og jeg glæder mig så meget til at komme i gang med at skabe empowerment,” siger Lotte Thor Høgsberg. 

Allerede abonnent?

Glemt kodeord

Få adgang til

A4 Ligestilling

1 Bruger

4.849,-

OM ÅRET
(ex. moms)

Adgang til den nyeste
viden om ligestilling, køn, LGBT+ og mangfoldighed.

Få adgang nu

3 Brugere

8.849,-

OM ÅRET
(ex. moms)
√
Adgang til dig og
2 kollegaer
√
Du er i gang på
2 minutter

Kun 2.949 per person/år

Få adgang nu

5 Brugere

12.849,-

OM ÅRET
(ex. moms)
Adgang til dig og
4 kollegaer til en stor
besparelse

Kun 2.569 per person/år

Få adgang nu
A4 Ligestilling
Allerede abonnent?

Glemt kodeord