Djøf vil inkludere transpersoner med nyt seminar:
"Skam trives i tavshed"

20180531-121135-1-7360x4912ma
Der er mange knapper at skrue på når man vil lave en mere inkluderende arbejdsplads. Et af dem er kønsneutrale toiletter, fortæller Susanne Branner fra LGBT+Danmark. Foto: Sofie Mathiassen/Ritzau Scanpix
13. jun. 2022 06.00
Djøf afholder nu webinarer om transpersoner på arbejdspladsen. Det sker for at fremme inkluderende arbejdspladser, siger den arbejdslivspolitiske chef.

Transpersoner trives dårligere end cis-kønnede. Også på arbejdspladsen. Flertallet af transpersoner undlader helt at fortælle om deres kønsidentitet på arbejdet. Det vil Djøf nu gerne gøre noget ved, og derfor afholder fagforbundet 21. juni webinar med titlen 'Transpersoner på arbejdspladsen'.

Til webinaret vil Mie Birk Jensen fra LGBT+ Danmark give et indblik i, hvorfor mange transpersoner undlader at fortælle om deres kønsidentitet til deres nærmeste leder og kolleger, samt hvilke udfordringer transpersoner typisk oplever, når de går på arbejde. Der vil også være inspiration og  konkrete værktøjer til, hvordan man kan gøre en forskel for kønsminoriteter og skabe en mere inkluderende arbejdsplads.

Alle skal føle sig inkluderet

Spørger man Djøfs arbejdslivspolitiske chef, Edith Jakobsen, så er webinaret helt i tråd med foreningens øvrige arbejde med at fremme inkluderende arbejdspladser, hvor alle føler sig inkluderede. For det gør tanspersoner desværre ikke altid.

Allerede abonnent?

Glemt kodeord

Få adgang til

A4 Ligestilling

1 Bruger

4.849,-

OM ÅRET
(ex. moms)

Adgang til den nyeste
viden om ligestilling, køn, LGBT+ og mangfoldighed.

Få adgang nu

3 Brugere

8.849,-

OM ÅRET
(ex. moms)
√
Adgang til dig og
2 kollegaer
√
Du er i gang på
2 minutter

Kun 2.949 per person/år

Få adgang nu

5 Brugere

12.849,-

OM ÅRET
(ex. moms)
Adgang til dig og
4 kollegaer til en stor
besparelse

Kun 2.569 per person/år

Få adgang nu
A4 Ligestilling
Allerede abonnent?

Glemt kodeord